Željko Samardžić o bolesti koja mu je promenila život!

Izvor: Svet, 01.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Samardžić o bolesti koja mu je promenila život!

Željko Samardžić letnje dane provodi u Kotoru gde uživa na svom brodu, a sada je progovorio i o svom privatnom životu.
Samardžić ističe da je Kotor njegova nirvana i da tu ima kuću, kao i da je svojim naslednicima kupio stanove. U zalivu obožava da peca ribu, međutim ne voli da sprema.
“Hašimoto mi je promenio život, ali Boka Kotorska mi još prija. Kotor je moja nirvana. Ne znam da spremam ribu, ali volim da ribam. Ovde uživam celo leto, a verovatno ostajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << do oktobra”, otkriva pevač, a piše Pink.
Željko je komentarisao i aktuelnu situaciju na muzičkoj regionalnoj sceni i istakao da nema niše protiv novih muzičkih pravaca i da najviše na svom brodu voli da sluša Nikoliju i Relju.
“Na brodu najviše volim da slušam Nikoliju i Relju. Zaista nemam ništa protiv novih muzičkih pravaca, sviđa mi se sve to. Moja ćerka je počela da se bavi muzikom, međutim povukla se iz posla iz njoj znanih razloga”, rekao je Željko.
svetsvet
The post Željko Samardžić o bolesti koja mu je promenila život! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŽELJKU SAMARDŽIĆU JE ZDRAVSTVENI PROBLEM PROMENIO ŽIVOT, A SADA OTKRIVA: “KOTOR JE MOJA NIRVANA”

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019

Željko Samardžić leto provodi u Kotoru gde uživa na svom brodu, a progovorio je o svom zdravstvenom problemu. Samardžić ističe da je Kotor njegova nirvana i da tu ima kuću, kao i da je svojim naslednicima kupio stanove. U zalivu obožava da peca ribu, međutim ne voli da je sprema. – Hašimoto...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.