Željko Bebek spektakularnim koncert oduševio Beograđane! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Nov.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Bebek spektakularnim koncert oduševio Beograđane! FOTO

U prepunoj dvorani Centra "Sava", Željko Bebek sinoć je zajedno sa beogradskom publikom proslavio 40 godina karijere. 

Na samom početku, Željko se publici obratio rečima: "Imam najveću sreću da imam najbolju publiku na svetu". Publika koja se sinoć našla u Sava centru imala je priliku da puna tri sata uživa u najvećim hitovima legendarnog rok pevača. Pored svojih pesama, Bebek je na sceni zajedno sa simfonijskim orkestrom izvodio i numere Bijelog dugmeta, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je dodatno zagrejalo, već uzavrelu atmosferu.

Poneseni atmosferom, obožavaoci Željka Bebeka pevali su od prve do poslednje pesme, a pored najvernijih fanova koncertu su prisustvovale i brojne kolege poznatog pevača.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.