Želja Vuka Kostića: Voleo bih da snimim neki romantični ljubić, znam i ko bi bila glavna glumica!

Izvor: Svet, 31.Dec.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja Vuka Kostića: Voleo bih da snimim neki romantični ljubić, znam i ko bi bila glavna glumica!

Vuk Kostić trijumfalno završava 2016, a planove za budućnost drži kao najveću tajnu, jer, kaže, ništa nije sigurno dok se ne dogodi. Ono što je izvesno jeste da ga je publika zavolela u ulogama nezgodnih momaka, a još više zbog serije “Ubice mog oca” i uloge kojom je pokazao i onu sentimentalnu, ljudsku stranu policijskog inspektora, te da nijedna strana nije sasvim crna niti sasvim bela.
Kostić je govorio o ulogama koje mu se nisu dogodile i koju bi glavnu glumicu izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za svoj film, ukoliko bi ga on pravio.

“Ne priželjkujem poslovno ništa, dođe sve što treba. Ne pričam ja o tome dok se ne dogodi jer nikad ništa nije sigurno. Priželjkujem, eto, neki ljubić, neku romantičnu komediju jer se u tome još nisam oprobao. Pričao sam i sa prijateljima jer razmišljam da i sam nešto napišem. Sigurno bi to bila romantična komedija. Imam nekoliko ideja za glavnu glumicu, a tu je i junakova sestra i najbolja drugarica. Bilo bi mesta sigurno za dve tri glumice”, kroz smeh je zaključio Kostić za Srpski Telegraf.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.