Želim da IZAĐEM IZ CRNE RUPE Mesec dana je prošlo od NEMILOG DOGAĐAJA, Kaliopi Bukle otvorila dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 01:36

"Želim da IZAĐEM IZ CRNE RUPE" Mesec dana je prošlo od NEMILOG DOGAĐAJA, Kaliopi Bukle otvorila dušu

Žena kojoj je početkom novembra. ove godine pozlilo na koncertu Kaliopi Bukle u MTS dvorani je nažalost preminula. Gospođa, koja je pristigla na koncert s prijateljicama i ćerkom, iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć. Ovako se pevačica oseća mesec dana nakon nemilog događaja.

Žena kojoj je pozlilo na koncertu makedonske pevačice Kaliopi u Beogradu preminula je nakon sat vremena reanimacije.

Gospođa, koja je pristigla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koncert s prijateljicama i ćerkom, iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć, međutim, nije joj bilo spasa ni nakon reanimacije. Pevačica je izrazila žaljenje i odložila koncert, a nakon sleglih emocija se tim povodom prvi put oglasila.

- Za mene je ova godina bila veoma uspešna i plodna. Napravila sam dve nove pesme, dva velika hita. Imala sam koncertnu turneju, ali i najtužniji dan u karijeri, kada se odgodio moj koncert u MTS dvorani... - rekla je Kaliopi.

- Taj događaj nas je sve jako potresao. Saosećam se sa porodicom žene koja je preminula. Ali znate kako, život nosi sve sa sobom i sve se to mora prihvatiti kako dođe - dodala je pevačica iz Severne Makedonije.

- Meni su u Beogradu bili moji najbolji prijatelji na tom koncertu. Uspela sam da ih čudom nekim sve skupim na jednom mestu, prvi put u životu. Na kraju sam shvatila, oni nisu tu bez razloga te večeri sa mnom. Niko nije očekivao da će se dogoditi tako nešto, ali, čovek ne prolazi sve sam. Ljudi su jako bitni, ja sam morala jako emotivno i mentalno da radim na tome da bih izašla iz te crne rupe. Jer to je kao kad tonete i mora neko da vas povuče - zaključila je Kaliopi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.