Želi potomstvo: Pevačici proradio majčinski instinkt

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi potomstvo: Pevačici proradio majčinski instinkt

Bosanska pevačica Maya Berović, koja uskoro objavljuje svoj peti album, otkrila je da bi uskoro želela da postane mama. Naime, pevačica koja je u dugoj vezi rekla je da joj je u poslednje vreme proradio majčinski instikt.
“Moram da priznam da mi je proradio instinkt i nadam se da bi uskoro moglo i to da se desi”, otkrila je pevačica.
O svom novom albumu rekla je da će ovo biti najbolji album od dosadašnjih četiri.
“Uživala sam snimajući, Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je ovo moj najbolji album koji sam snimila”, rekla je Maja za Premijeru.
Posle pesme “Čime me drogiraš” koja beleži veliki uspeh na sajtu Jutjub, Maja Berović promovisala je još jednu pesmu sa novog albuma, “Javi šta ti je u glavi”.
“Uskoro izlazi album i veoma sam uzbuđena što će publika moći da uživa i u ostalim novim pesamama, a spremam i nekoliko spotova. Pesmu “Čime me drogiras” pevam i po nekoliko puta na nastupima i mogu da kažem da su moji fanovi oduševljeni. Jedva čekam izlazak novog albuma”, rekla je ranije Maja.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Berović: Nadam se da ću se uskoro ostvariti u ulozi majke

Izvor: Story, 14.Okt.2014

Bosanska pevačica Maja Berović, koja uskoro objavljuje svoj peti album, otkrila je da bi volela da uskoro postane mama...Maja Berović, foto: Privatna arhiva..Naime, pevačica koja je u dugoj vezi rekla je da joj je u poslednje vreme proradio majčinski instikt...- Moram da priznam da mi je proradio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.