Zbog ovoga mu SLEDUJE ROBIJA? Bebica optužen za krađu, Kulićima nedostaju dragocenosti Mnogo toga je nestalo iz kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 17:36

Zbog ovoga mu SLEDUJE ROBIJA? Bebica optužen za krađu, Kulićima nedostaju dragocenosti "Mnogo toga je nestalo iz kuće"

Miljana Kulić razotkrila Nenada Macanovića Bebicu tokom nominacija Odabranih.

U "Eliti"su u toku nominacije, a Miljana Kulić je dokusurila bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, pa ga je nazvala pogrdnim imenima i optužila ga da je iskorišćavao njenu porodicu, a da je nju uništio.

Naime, Miljana nije birala reči kada je pljuvala po Bebici, pa ga je u jednom trenutku nazvala fekalijom.

Imam više kandidata, ali neke reči se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne praštaju. Nikada neću zaboraviti rečenicu, nikada mi to nije izgovorio, pogotovo neko ko je živeo sa mnom dve godine, od početka sam bila iskrena sa njim, izdao me kao čoveka, pisao je sve i svašta o mojoj porodici. On je špijunirao moje roditelje, on je zlo. On nije bio pozvan za rijaliti već samo ja, onda je rešio da se promeni totalno. Upoznala sam mnogo loših ljudi, ali on je jedna fekalija. Mnogo toga je nestalo iz kuće, tako da, bolje da ne pričam. Nešto ću ostaviti i za sledeći put - rekla je Miljana, a na njeno izlaganje se nadoveza Nenad Aleksić Ša, pa je dodatno potkačio Bebicu:

Kod mene je to lako, mangulica, indijanac, kretenčina, debilko sa visećim pantalonama kao da se us*ao, jedan cirkuuzant, sa visećim si*ama, ne zaslužuje jedan sekund da provodi vreme ovde. Lansirao bih ga u kosmos, gadi mi se, smećar jedan - rekao je Ša i nominovao Bebicu.

Inače, Miljana je nedavno je uplovila u vezu sa Darijanom Radomirovićem, ali fanovi su je podsetili na odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji sada uživa u odnosu sa Teodorom Delić.

Miljana je ugledala scene sa Bebicom, pa zajecala na sav glas i prolila reku suza zbog svega što su zajedno prošli. Za to vreme, Bebica je sve vreme grlio Teodoru i ubeđivao je da je to davno prošlo vreme i da više ništa ne oseća prema bivšoj devojci, sa kojom je i živeo.

Iako se Teodora smejala, čini se da joj nije bilo drago što je Bebica ovako tretirao Miljanu, s obzirom da pojedini ljudi misle da i dan-danas postoje emocije i da je Macanović nikada nije preboleo.

Srbija Danas/društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.