Zbog njegove sudbine su svi plakali: Ovako danas izgleda dečak iz filma Život je lep (FOTO)

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2024, 10:43

Zbog njegove sudbine su svi plakali: Ovako danas izgleda dečak iz filma Život je lep (FOTO)

Film "Život je lep" je postao klasik koji je osvojio srca gledalaca širom sveta, a posebno se izdvojio maleni Đošua čija je sudbina mnoge rasplakala. 

Priča filma prati jevrejsku porodicu smeštenu u koncentracioni logor tokom Drugog svetskog rata, i njihovu borbu da održe nadu i dostojanstvo usred okrutne stvarnosti. Gvido, jedan od glavnih likova, pokušava da zaštiti svog sina tako što mu govori da je sve što se dešava samo igra, gde je glavna nagrada tenk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
View this post on Instagram

A post shared by Annalisa Fania (@annfan.visual)

Petogodišnji Đorđo Kantarini je briljantno odigrao ulogu malog Đošue, osvojivši srca mnogih gledalaca. Ova uloga mu je donela ne samo priznanje, već i Oskara.

Kasnije je nastavio da se bavi glumom, a 2000. godine je bio deo ansambla filma "Gladijator", još jednog remek-dela nagrađenog Oskarom.

Danas se uglavnom posvećuje pozorištu, ali njegov uticaj u svetu filma i dalje ostaje neizbrisiv.

Slične vesti: ​U Klinču 3, epizoda 8: Filmski producent (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.