Zbog nje se krše pravila! Šta je to dozvoljeno samo za Anastasiju?

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nje se krše pravila! Šta je to dozvoljeno samo za Anastasiju?

Najpopularnija mlađa ličnost na Balkanu Anastasija Ražnatović u subotu veče biće gošća tematske večeri “Straight To The Bank” u čast VIP otvaranja sezone kluba “The Bank” u Beton hali.
Bio bi to još jedan njen noćni izlazak da ga specijalni uslovi kakve joj je menadžment kluba samovoljno obezbedio, neće učiniti nezaboravnim. Naime, ulaz u pomenuti klub dozvoljen je samo starijima od 23 godine a popularna Tasa ima punih devetnaest ali zbog svog društvenog i zvezdanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << statusa zavređuje tretman kakav te večeri niko neće dobiti ni u jednom drugom beogradskom klubu.
U provod će izaći zajedno sa svojim najboljim drugom Stevanom Radivojevićem. Među VIP zvanicama na otvaranju jedne od najurbanijih tačaka srpske prestonice u hladnijim danima, našli su se urednik i voditelj emisije “150 minuta” Slavko Beleslin, glumica i manekenka Ivana Korab, mladi pevač Leon i bivši rukometaš Vlada Mandić.
SvetATAImages,

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dozvoljeno samo za Anastasiju!

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2017, 13:07

Najpopularnija mlađa ličnost na Balkanu, Anastasija Ražnatović, u subotu veče biće gošća tematske večeri “Straight To The Bank” u čast VIP otvaranja sezone kluba “The Bank” u Beton hali. Bio bi to još jedan njen noćni izlazak da ga specijalni uslovi kakve joj je menadžment kluba...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.