Zbog muža je PROMENILA VERU I IME: Nećete verovati kako se zapravo zove Nada Topčagić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:03

Zbog muža je PROMENILA VERU I IME: Nećete verovati kako se zapravo zove Nada Topčagić?

Pevačica ne zna gde joj je otac sahranjen.

Pevačica Nada Topčagić nikada nije krila od javnosti da ima muslimansko poreklo. Ona je zbog ljubavi prema svom suprugu Zlatku rešila da promeni veru.

Ona je rodom iz Bosne, ali tamo nije odlazila otkako je njen otac preminuo. Poslednje iskustvo sa hodžom i tamošnjim meštanima je opisala na sledeći način:

- Meni tadašnji hodža nije dozvolio da sahranim oca kako ja želim, već pod njihovim uslovima i cenama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je tada za mene bilo neprihvatljivo, a kako sam čula oni su imali dogovor sa kamenorezačkom radnjom - rekla je Nada jednom prilikom.

Potom je dodala malo poznate detalje:

-  Ja i ne znam gde je moj otac tačno sahranjen, ranije sam se orijentisala prema četiri šljive, kojih danas više nema. Meni jesu roditelji bili muslimani, roditelje nisam mogla da biram, ali veru sam promenila - izjavila je jednom prilikom Nada.

Kako prenose domaći mediji, pravo ime Nade Topčagić je navodno Senada.

Srbija Danas/Domaći mediji/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.