Zbog malog Željka skočila kao lavica: Miljanu Kulić obezbeđenje jedva obuzdalo, prekinut program u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:40

Zbog malog Željka skočila kao lavica: Miljanu Kulić obezbeđenje jedva obuzdalo, prekinut program u Eliti

Prejak emotivni nabob u Beloj kući!

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" Ivan Marinković i Miljana Kulić su pzatresli čitavu Belu kuću svojim žestokim sukobom.

Ivan i Miljana su imali jake reakcije i situacija je bila zategnuta, zbog čega je u jednom momentu uletelo obezbeđenje u Belu kuću, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

- Pošto ste ti i Jelena u braku i vezi pet godina, koliko ste alimentacija plaćali Željku - pročitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pitanje voditeljka.

- Jelena nema ništa sa tim. Ja alimentaciju nisam plaćao, jer je nisam imao prava. Ja sam NN u njegovom životu. Mi smo kontakt počeli prošle godine i to se zna. Meni ne pada na pamet da se ponašam kao neki - rekao je Ivan.

- Kada je dete dolazilo kod nas, uvek je dobijalo poklone, ja bih to kupovala svima, a ne Ivanovom sinu. Njima je smetalo što Ivan nije dao pare za organizaciju rođendana, a oni su to sami organizovali. Priča se da je Ivan pozajmio pare, ja sam to ovde saznala. Mi smo detetu kupovali i igračke i poklone. Ja sam Ivanu rekla da šalje poklone Željku to je i uradio dok je bio ovde - rekla je Jelena.

- Što nisi poslao poklon Željku za Novu godinu? - upitala je voditeljka.

- Zato što nisam hteo - reka je Ivan.

- Od ovih klošara ništa nije bilo potrebno. Njega nikada neće biti kraj Željka, i neće biti, loš je ćovek - rekla je Miljana.

- Ja sam došao da donesem pakete i poklone kada se Željko rodio - dodao je Ivan.

- On je lažov, stalno priča i laže govori loše protiv mene i moje porodice, biće tužen zbog toga - govorila je MIljana.

- Oni su oduzeli ovoj starateljstvo, oni nisu mogli da se pomire sa činjenicom da Željko ima moje prezime, pa su starateljstvo dali Mariji - rekao je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.