Zbog OPASNOG MOMKA sa kojim je UHVAĆENA, PUCA VEZA sa Asminom? Evo o kom TIPU je reč - Stanija suočena sa istinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 14:52

Zbog OPASNOG MOMKA sa kojim je UHVAĆENA, PUCA VEZA sa Asminom? Evo o kom TIPU je reč - Stanija suočena sa istinom

Da li ovo samo od sebe nagoveštaj daje?

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić iza sebe ima mračnu i veoma burnu prošlost. Ona je u tokom specijalnog zadatka u rijalitiju ispričala da svoju najveću grešku zbog koje se kaje, kad je preko granice prenosila novac kriminalcima i kako je zbog dečka sa kojim je tad bila u vezi bila uhapšena, a radilo se o Risti Mijanoviću, koji je ubijen u Turskoj.

Risto Mijanović, čije ime je odranije poznato u crnogorskom podzemlju po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više krivičnih dela, mučen je i ubijen u Istanbulu, kada ga je kriminalna grupa navodno namamila u vilu Željka Bojanića u tom turskom gradu. Zbog njegovog ubistva lisice na ruke su stavljene Bojaniću novembra prošle godine, a policija je danima kopala po dvorištu vile kako bi pronašli njegovo telo. No, sa ovim momkom na fotografiji koja kruži socijalnim mrežama, pozirala je i starleta Stanija Dobrojević.

Danas se na društvenim mrežama pojavila fotografija, na kojoj sa pomenutim Ristom pozira starleta Stanija Dobrojević, sadašnja devojka, Anelinog bivšeg muža, Asmina Durdžića, kako kažu na društvenim mrežama.

Naime, Stanija je zbog povezanosti Rista i Aneli upućivala žestoke prozivke, a zbog ove slike koja je isplivala na društvenim mrežama ponovo se menja ploča i mišljenje naroda o celokupnoj priči koja već mesecima trese region.

Da li će ovo "hvatanje" starlete da dovede do urušavanja njenog ugleda i njenog raskida sa Asminom, saznaćemo. Mada se mi nadamo da neće.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.