Zbog klipa i pregleda ROĐENU MAJKU doveo do tačke PUCANJA: Tiktoker preterao i DEMOLIRAO ceo stan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 20:25

Zbog klipa i pregleda ROĐENU MAJKU doveo do tačke PUCANJA: Tiktoker preterao i DEMOLIRAO ceo stan (VIDEO)

Desilo se i ovo...

Srpski jutjuber i influenser Stefan Janković, koji na Jutjubu imao 1.3 miliona pratitelja, objavio je na društvenim mrežama video koji je izazvao burne reakcije. Tačnije rečeno, sve je razbesneo jer je doslovno upropastio kuhinju roditelja zbog klikova.

U snimku, koji je na Tik-Toku prikupio 1.1 miliona pregleda, vidi se kuhinja koja je od poda do plafona, svuda po elementima, premazana Nutelom. Kontraverzni Jujtuber, kojem ovo nije prvi put da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi bizarne stvari za lajkove, na kraju se obratio publici jednim pitanjem.

- Keva na 300 aparata. Šta mislite, jesam li preživeo? - napisao je u opisu snimka, na kojem se vidi da je demolirao kuhinju.

Sam bizarni video, Janko je završio scenom na kojoj se vidi kako hlebom potire krem sa kuhinjskog elementa, nakon čega je to parče hleba i pojeo.

Njegov bizarni snimak izazvao je veliki broj negativnih reakcija, te plagiranje ponašanja američkih influensera koji su radili ovakve stvari, nije baš naišao na dobar odziv kod publike.

Ono što mu se najviše zameralo jeste rasipanje hranom.

"Sram te bilo, neki ljudi nemaju da jedu, a ti mažeš hranu po stvarima", "Bolje da si pomogao ljudima umesto što si ovo uradio", "Ajde sad čisti to" i "Strašno šta sve radi za klikove", bili su neki od njih.

Nakon nekog vremena, on je postavio još jedan snimak na kojem se vidi reakcija njegove majke, ali i činjenica da je sve prvo obložio aluminijumskom folijom.

Kada je videla šta je uradio, Jankova majka je bila u šoku.

- A koj misliš ti, Stefane, da ti skida sa pločke? Šta nije strašno? I ti i kamere i telefon više. Ja ti kažem, s nečim ću ti glavu razbijem, vole jedan. Smeje se, gledaj ga, boli ga uvo. Ne moj se keziš, se**njo... Gledaj šta je napravio - rekla je nesrećna žena dok se Jutjuber sve vreme smejao.

Tokom šoka koji je nastupio i dok je gledala po kuhinji i govorila mu razne reči i uvrede, Stefan nije sklanjao kameru, već je konstantno držao uperenu u pravcu majke, koja ga je u jednom trenutku i odgurnula.

- Ajmo đuskanje, ide gas, buraz moj - rekao je Janko na kraju snimka koji je ubrzo postao takođe viralan.

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.