Zbog glasina o trudnoći, pevačica postavila fotografiju ultrazvuka

Izvor: Svet, 05.Mar.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog glasina o trudnoći, pevačica postavila fotografiju ultrazvuka

Majli Sajrus odlučila je da stane na kraj glasinama o trudnoći koje već neko vreme kruže i to tako što je objavila fotografiju ultrazvuka na svom Instagram profilu.
Svi oni koji su se ponadali kako je pevačica zaista trudna, prevarili su se. Njen ultrazvuk otkrio je nešto zanimljivo. Ni manje ni više nego bebu-picu!
Uz fotografiju je napisala: ‘Glasine su istinite‘.
Na taj način Majli je okončala raspravu oko trudnoće. Nekima je ova njena šala simpatična, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dok je drugima krajnje neukusna.
Važno je imati na umu da je to ipak Majli, a kakva bi bila njena fotografija kad na njoj ne bi bilo barem komadića pice, pa makar i u obliku bebe.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Mar 4, 2015 at 4:02pm PST


Izvor: Dnevnik.hr
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog glasina o trudnoći, pevačica postavila fotografiju ultrazvuka

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015

Majli Sajrus odlučila je da stane na kraj glasinama o trudnoći koje već neko vreme kruže i to tako što je objavila fotografiju ultrazvuka na svom Instagram profilu...Svi oni koji su se ponadali kako je pevačica zaista trudna, prevarili su se. Njen ultrazvuk otkrio je nešto zanimljivo. Ni manje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.