Zbog čega je Mayi bila potrebna interevencija policije? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Mayi bila potrebna interevencija policije? (Foto)

Kada je snimala nove pesme, pevačica Maya se verovatno nije nadala ovakvom uspehu.Kakav je efekat napravila sa novim pesmama i koliko je uspela iskoračiti napred, kada je u pitanju njena karijera, uverili su se svi oni, koji su bili na njenom nastupu u klubu „Nova“u Sattledtu, nedaleko od Linza.

Redovi ispred kluba, nagoveštavali su da će veče biti baš veselo.Oni koji su imali najmanje sreće, njih oko stotinjak, ostali su ispred ulaza, jer je u klub bilo nemoguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ući, obzirom da je unutra bilo oko hiljadu ljudi, što je apsolutni rekord za ovaj klub.Potsećanja radi, ista situacija se dogodila i na Mayinom nastupu u klubu „XL“ u Cazinu, gde je takođe oborila rekord posećenosti.

„Jako sam ponosna.Srećna sam što se sav moj dosadašnji rad i trud isplatio i što smo pogodili u centar, kada su u pitanju nove pesme.Večerašnja poseta u klubu je najbolji pokazatelj toga“-rekla nam je Maya na početku razgovora.

Kako smo mogli videti, obzirom da su nas porekinuli nekjoliko puta u razgovoru sa popularnom pevačicom, veliki broj obožavatelja je zamolio pevačicu za fotografisanje, a Maya im je strpljivo i sa osmehom na licu, izlazila u susret i u bekstejdžu, a i na bini se slikala sa njima.Takođe smo primetili da je od gužve, Maya jedva došla do bine i jedva da je mogla na napravi korak napred i nazad.

„Svi koji su bili na mojim nastupima do sada, znaju da sam ja baš aktivna na bini i da dok pevam, sve vreme i igram.Međutim, ovde je bilo to nemoguće, jer sam imala jedva mesta za dva koraka, ali se ne bunim.Zar nije san svakog pevača da ima što više ljudi na nastupu“zapitala se Maya

Takođe je zanimljiv podatak da je saobraćaj ispred kluba bio zakrčen, pa je u jednom trenutku i policija morala da interveniše zbog zastoja i gužve.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.