Zbog ceduljice IZNETE u SPOLJNI SVET haos u Beloj kući - U njemu se KRIJE priznanje zbog kojeg vlada muk

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 11:27

Zbog ceduljice IZNETE u SPOLJNI SVET haos u Beloj kući - U njemu se KRIJE priznanje zbog kojeg vlada muk

Ona je poslala direktnu poruku svom ocu, a o tome se i danas priča.

Anđela Šparavalo je otvoreno govorila o raskidu veze sa Bojanom Pavlović i o složenim odnosima sa svojom porodicom.

Na pitanje voditelja Darka Tanasijevića o manjku empatije i pritisku porodice, Anđela je odgovorila da se trudi da živi svoj život na način koji je čini srećnom, i ako to može delovati sebično drugima. Istakla je da je najsrećnija u vezi sa Bojanom, ali da zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritiska porodice njih dve nisu bile intimne.

- Celokupna javnost je u šoku zbog pisma tvog oca, ima ogroman odjek. Kako opravdavaš toliki manjak empatije i girže savest kod tebe? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Verovatno njima deluje tako, da ne obraćam pažnju, ali zbog nekih stvari i zbog njih koji se oglašavaju konstantno, Bojana i ja nemamo odnose, ne ljubimo se u lajvu i čak nismo ni trenutno zajedno. Ja sam njima objasnila to, pročitala sam ono pismo na "Elitoviziji", očigledno je da se ne slažu sa tim, znači neće se nikada složiti sa tim odnosom. Ja sam sebi najsrećnija u odnosu sa Bojanom. VIše bih volela da se ne oglašavaju - rekla je Anđela.

- Je l' misliš da si sebična? - pitao je Darko.

- Ja u životu generalno radim stvari zbog kojih sam srećna. Ja ne bih osporila mojim roditeljima ako nisu srećni da se razvedu - rekla je Anđela.

- Ti si vrištala i imala potrebu da dokažeš moral zbog Luke Majčice, a kada je bilo ovo za tatu, bila si mrtva hladna - pitao je Darko.

- Zato što već imam taj teret, pa mi se nameće i taj Luka a da sam imala nešto sa njim, sav taj pritisak, i onda tako odreagujem. Ne može meni niko da bude preči od porodice, to je sigurno, ali naravno da mi je stalo do veze sa Bojanom, jer me ona gleda ovde kao malo vode na dlanu. Imamo normalan odnos - rekla je Anđela.

- Da li shvataš da po rečima članova tvoje porodice, ti gubiš čitavu porodicu kompletno zarad veze sa Bojanom? - pitao je Darko.

- Je l' to ucena?! Jeste... To meni nije neka vaga, znam da je njima teško - rekla je Anđela.

- Ona poredi oca, majku, brata, babu sa osobom koju poznaje tri meseca - skočio je Mića.

- Da li Slađa Lazić Poršelina priča istinu ili laže kada priča da si ti njoj pričala da te je otac maltretirao? - pitao je Darko.

- Ma laže, roditelji nisu podigli ruku na mene, Slađa lupeta - rekla je Anđela.

- Bojana je rekla ovde: "Bolje da ja ne pričam o porodičnim tajnama porodice Šparavalo", to je istina, to je rekla njena devojka - rekla je Poršelina.

- Ja znam sve o njenoj porodici, većinu znam. Ja sam rekla da neću izneti to dokle god Anđela to ne bude htela da odbrani sebe jer njena mama od nje pravi lažova - rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.