Zbog OVE JEDNE stvari je sve puklo: Luna konačno progovorila o raskidu prijateljstva i KUMSTVA sa Anastasijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:54

Zbog OVE JEDNE stvari je sve puklo: Luna konačno progovorila o raskidu prijateljstva i KUMSTVA sa Anastasijom

Bile su nerazdvojne, a danas ne progovaraju ni reč.
Pevačica i ćerka folk dive Svetlane Ražnatović Cece, Anastasija Ražnatović, nedavno se udala za svog izabranika, fudbalera Nemanju Gudelja, a na venčanju joj je kumovala drugarica iz detinjstva, Tara Milutinović.
Ipak, mnogi se dobro sećaju da je Anastasija u tinejdžerskom dobu bila nerazdvojna sa Lunom Đogani, a drugarice su svakodnevno na mrežama objavljivale zajedničke snimke i fotografije sa druženja, iz izlazaka, ili sa putovanja.
Ljubav i bliskost dve drugarice krunisana je kumstvom, kada je Anastasija krstila Đoganijevu. Ubrzo nakon ovog svetog čina njihov odnos je zahladneo, a nijedna nije želela da govori o razlozima prekida...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.