Završilo se SMRTNIM ISHODOM zbog psihičkog maltretiranja Ša progonio Taru nakon raskida - objavila PREPISKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 11:07

"Završilo se SMRTNIM ISHODOM zbog psihičkog maltretiranja" Ša progonio Taru nakon raskida - objavila PREPISKE

Bivša zadrugarka javno pružila podršku Vanji.

Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti sa pričom da želi da se pomiri sa još uvek zakonitom suprugom, Vanjom Ignjatović. Međutim, ubrzo se upustio u vezu sa Mionom Jovanović i stavio je tačku na ljubavnu priču sa Vanjom. Ša je podneo zahtev za razvod braka i čeka da se sretne sa Vanjom na sudu i da se raziđu.

Ša i Miona se skoro svakodnevno svađaju, a reper neretko spominje i Taru Simov, koju krivi za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje i optužuje je da vuče traume iz njihovog odnosa. Tara je sada objavila poruke koje joj je Ša slao nakon raskida. Bivša zadrugarka je podržala Vanju i istakla je da je Ignjatovićeva izgubila bebu zbog reperovog psihičkog maltretiranja.

- Mogla si samo da kažeš da imaš drugog, ružno si me otkačila i iskoristila priliku. Jako ružno, ali nema veze. Baš si me povredila, mnogo... Mnogo... Ceo svet menjaš za jedan parfem, bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu. Očekujem blok i ovde pošto si me svuda. Hvala ti na svemu - glasile su poruke koje je Ša napisao Tari, a kad je ona objavila uz to je dodala komentar.

- "Bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu". Zabrani čovek tako svojoj platonskoj ljubavi da ima momka javno jer je on opsednut njome. A onda izjavi da ja njega treba da prebolim, zauzeta, ostvarena kao majka. Svakoj ženi na ovome svetu koja je žrtva psihičkog nasilja ću pružiti podršku i pomoć, a u slučaju Vanje Ignjatović se završilo smrtnim ishodom/prekidom trudnoće zbog psihičkog urnisanja i maltretiranja. Je l' mirno spavaš noću? - napisala je bivša zadrugarka na svom Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram tarasimov/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tara Simov iznela ŠOK TVRDNJE na račun Nenada Aleksića Ša: Objavila privatne prepiske - svima pokazala šta joj je slao nakon raskida, pa PODRŽALA Vanju

Izvor: Blic, 18.Dec.2023

Reper i aktuelni učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša, doživeo je više ljubavnih brodoloma. Tokom prvog učešća u "Zadruzi" prevario je suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a sada je ponovo pred razvodom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.