Završila sam kao BESKUĆNIK i doživela dno Pevačica u kandžma poroka OSTALA BEZ IČEGA na ulici, a ovo je bio ključni trenutak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 23:51

"Završila sam kao BESKUĆNIK i doživela dno" Pevačica u kandžma poroka OSTALA BEZ IČEGA na ulici, a ovo je bio ključni trenutak

Pevačica prodavala stvari da bi imala za alkohol, na kraju završila u policiji!

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić izašla je posle deset godina iz "medijske ilegale" i progovorila o svom burnom životu. Dunja je proteklih deset godina preživela mnogo toga - smrt voljenih osoba, burne ljubavne odnose, borbu sa alkholom i još mnogo toga.

Kako je priznala, alkohol je krenula da konzumira sa samo 13 godina, a sada je otkrila kako je donela odluku da potraži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć.

Prelomni moment je bio kada sam završila u Napulju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju - ispričala je Dunja.

Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna - dodala je ona u "Nije sve tako crno" za "Kurir".

Srbija Danas/Kurir/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.