Završila na ispiranju želuca: Zorica Marković oduzeta od alkohola! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završila na ispiranju želuca: Zorica Marković oduzeta od alkohola! (video)

Iako je policija dolazila zbog velike buke u kafani Zorice Marković, pevačica nije odustala već je sa bendom koji je tu gostovao nastavila da pije.

Nazdravljala je sve vreme, a alkohol je toliko stigao da više nije mogla ni da korača kako treba.

Kada su shvatili do kog stadiona je pevačica došla, odlučili su da je odvezu u hitnu.

Zoka se spakovala u gepek odakle su je jedva izvukli posle, a onda su medicinski tehničari došli po nju, pa je pevačica završila i na ispiranju želuca.

Izgleda da je baš preterala, pogledajte kako je sve to izgledalo:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SKANDALOZNO: Zorica Marković oduzeta od alkohola ne izlazi iz kafane! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016

Pevačica Zorica Marković uhvaćena je kako pod uticajem alkohola u svojoj kafani zabavlja bend koji je svirao prethodne noći...Zorica Marković je poznata po medijskim skandalima, a nedavno je objektiv emisije ''Paparazzo love'' uhvatio kako pod uticajem velike količine alkohola slavi sa bendom koji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.