Završen spektakularni koncert, Robi prvo pozdravio Zagreb, pa obećao da će se vratiti u Beograd(video)

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen spektakularni koncert, Robi prvo pozdravio Zagreb, pa obećao da će se vratiti u Beograd(video)

 

Spektakularni koncert Robija Vilijamsa na Ušću je završen nako dva sata ispunjenih hitovima i sjajnom atmosferom koju se pevač stvorio s publikom.
Oduševljen što publika poznaje njegove pesme i zna napamet tekstove Robi se na kraju zahvalio svima na divnoj noći i obećao da će se ponovo vratiti u Srbiji.

On se zahvalio na kraju koncerta Srbiji jer jesvetu podarila fudbalera kakav je Nemanja Vidić, koji je igrao u Mančester Junajtedu, timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji Robi obožava.

Robi se oglasio i na svom Tviteru: “Srbijo, ne znam šta sam očekivao, ali ovo sigurno nisam. Bili ste neverovatni večeras i jedva čekam da se vratim”.
Robi je počeo koncert gafom jer je, na srpskom jeziku pozdravio publiku rečima: “Dobro veče Zagreb!”. To, izgleda nije mnogo zasmetalo njegovim fanovima, kojih ima oko 30.000, koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom. Kako je Robi pozdravio beogradsku publiku procenite i sami:

Sta kaze Robi? Koga je pozdravio? #scandalmagazin #scandal #scandaltabloid #robbiewilliams #bekgrade #serbia
A video posted by SCANDAL! (@scandalmagazin) on Jun 17, 2015 at 3:17pm PDT


 
Ubrzo se Robi ispravio i pozdravio Srbiju rečima: “Srbijo, osećaš li ludilo?”, a zatim se predstavio publici: “Ja sam Robi Vilijams, bio sam zvezda devedesetih godina, a onda sam postao narkoman i išao na odvikavanje, i sada sam milioner.”
 

Robi je rekao i da ga je ćerka Tedi pitala gde danas nastupa, a on joj je odgovorio da je u Beogradu, i samo za nju otpevao je dečju pesmicu “Twinkle, twinkle little star”.

Nastup je, kao što je i najavljeno, počeo pesmom “Let me entertain you”, što je i naziv njegove turneje. Nad Beogradom je oblačno i pada kiša, ali to ne smeta publici da se sjajno provodi.
 

Sišao je u publiku i pravio selfi sa fanovima, a zatim pevao bez muzičke pratnje. Zatim je oko pola minuta pevao pesmu o Srbiji.

Zatim je bez muzičke pratnje otpevao i pesmu “Feel”, pozdravio se sa publikom i vratio se na scenu,  i nastavio da peva svoje hitove.

Predgrupe svetskoj zvezdi bile su Bojana Stamenov, finalisti “X faktora” i duo “2Cellos”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen spektakularni koncert, Robi prvo pozdravio Zagreb, pa obećao da će se vratiti u Beograd(video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Spektakularni koncert Robija Vilijamsa na Ušću je završen nako dva sata ispunjenih hitovima i sjajnom atmosferom koju se pevač stvorio s publikom...Oduševljen što publika poznaje njegove pesme i zna napamet tekstove Robi se na kraju zahvalio svima na divnoj noći i obećao da će se ponovo vratiti...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovako je Robi Vilijams pozdravio publiku u Srbiji

Izvor: Blic, 17.Jun.2015

Planetarna zvezda Robi Vilijams večeras nastupa na Ušću u Beogradu, a čim je izašao na binu predstavio se publici...U videu pogledajte šta je Robi rekao na samom početku koncerta...- Koliko vas je ovde iznad trideset godina? Koliko vas ima manje od trideset? Za vas mlađe, ja sam Robi Vilijams,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.