Izvor: Svet, 23.Jun.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen drugi koncert Vlada Georgieva za Isidoru Bjelicu

Završen je drugi humanitarni koncert Vlada Georgieva, od ukupno tri koja su najavljena večeras, počeo je u beogradskom Domu omladine.
Vlado je koncert otpočeo sa pesmom “Reci ne ili da”.
“Dobro veče, znamo svi zbog čega smo ovde. Kada sam tražio prostor, prvi su se ponudili iz doma stare, ali ja sam odlučio da peva u domu mladih, za omladinu”, rekao je Georgiev.
Isidora Bjelica ne prisustvuje događaju jer je trenutno na lečenju u Švajcarskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Iako je platila početnu dozu lekova, kompletnu terapiju izmiriće tek nakon humanitarnih koncerata.
Koncertu svakako prisustvuju Isidorina deca, ćerka Vila i sin Lav.
Spisateljica se “istopila” zbog tri drage osobe koje su se u jednom trenutku našle na bini, a to je popularni Barba, i njena deca.


“Duše moje tri!”, napisala je Isidora uz objavljenu fotografiju.
Lav kaže da je jako zahvalan svima koji su došli večeras.
“Zahvalni smo Vladu, obično čovek očekuje pomoć od najbližih, tako da nas je baš iznenadio. Isidora se oseća dobro, jedino joj je krvna slika malo oslabila. Nije klonula duhom, drži se. Mi smo tu da je volimo i da joj ulijemo pozitivnu energiju”, rekao je Lav, a piše “Alo!”.
Iako ima bronhitis, Georgiev je zbog velikog interesovanja publike večeras zakazao tri koncerta. Drugi počinje u 22, a treći u ponoć. Cena karte je 1.000 dinara.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlado Georgiev održao treći humanitarni koncert za Isidoru Bjelicu

Izvor: Blic, 23.Jun.2015

Pevač Vlado Georgiev održao je večeras treći po redu humanitarni koncert za književnicu Isidoru Bjelicu...U videu pogledajte deo atmosfere sa koncerta u Domu omladine Beograd:..Vlado je koncert počeo pesmom "Reci ne ili da", a publika je, osim što je učinila dobro delo i kupovinom ulaznice donirala...

Nastavak na Blic...

Za Isidoru: Vlado Georgiev održao humanitarni koncert za spisateljicu

Izvor: Tracara.com, 24.Jun.2015, 20:12

Pokazao koliki je čovek! (foto: Telegraf) Popularni pevač zabavne muzike Vlado Georgiev je sinoć u prepunoj sali Doma Omladine održao tri humanitarna koncerta, ne bi li se sakupilo dovoljno novčanih sredstava za pomoć našoj spisateljici Isidori Bjelici, koja trenutno prima terapije u Švajcarskoj. “Dobro...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.