Zavodnica iz Montevidea koja je razbuktala maštu publici sočnim poljupcem sa LEPOM KOLEGINICOM danas je mama i udata za OPASNOG FRAJERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 07:16

Zavodnica iz "Montevidea" koja je razbuktala maštu publici sočnim poljupcem sa LEPOM KOLEGINICOM danas je mama i udata za OPASNOG FRAJERA

Ovo niste znali...

Glumicu Ninu Janković publika je zavolela kao crvenokosu zavodnicu u filmu "Montevideo", što će biti tek prva u nizu njenih sjajnih uloga zbog kojih je publika voli.

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on Jun 27, 2020 at 4:05am PDT

Seriju snimanu po istom filmu, koji je Ninu, ali i Miloša Bikovića, Daninu Jevtić i mnogo druge mlade glumce lansirao u centar medijske pažnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obeležila je i jedna, moglo bi se reći lasivna scena. To je scena u kojoj se Rosa i Valerija Kovač, koje u seriji tumače Danina i Nina, sočno ljube.

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on May 31, 2020 at 12:44pm PDT

U stvarnom životu Nina ljubi jednog bankara - Mateju Dičića za kojeg se udala 31. maja 2014. u Beograd. Njihovo venčanje obeležio je i jedan peh - mlada se uspavala.

- Uspavala sam se! Sve je bilo potpuno čudno, ne umem to da objasnim - ispričala je Nina u intervjuu za magazin "Story" nekoliko dana posle venčanja, a onda otkrila i šta joj se dogodilo sa venčanicom:

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on May 9, 2020 at 11:04am PDT

- To jutro i nije počelo baš najbolje. Naime, iako sam veče pre venčanja probala venčanicu, kada sam došla da je obučem, shvatila sam da sam smršala za jedan dan. Iako je venčanica visila na meni, zahvaljujući Ivani Rabrenović (stilistkinja, prim. aut.) brzo smo sanirali problem.

Nina i Mateja imaju sina Vukašina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.