Zavisnik od ESTETSKIH KOREKCIJA: Donatela Versaće preterala s OPERACIJAMA, a rezultat je porazan

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 09:37

"Zavisnik" od ESTETSKIH KOREKCIJA: Donatela Versaće preterala s OPERACIJAMA, a rezultat je porazan

Od starog lica ostalo samo sećanje...

Sestra slavnog kreatora Đanija Veraćea - Donatela Versaće, od kako se pojavila na javnoj sceni izazivala je veliku pažnju - kako zbog posla kojim se bavi, brojnih poroka i skandala tako i zbog svog izgleda.

Kako bi što duže zadržala mladost, bezbroj puta je otišla pod nož, pa više nije ni nalik devojci kakva je nekad bila. A koliko je samo bila drugačija, prirodna i lepa, svedoče i fotografije iz perioda pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je postala "zavisnik" od estetskih korekcija.

Po mišljenju mnogih, svakako najgora intervencija koju je uradila je korekcija usana, za koju smatraju da joj je promenila lični opis.

Složićete se svi da Donatela ne bira sredstva u pokušaju da zadrži svoj mladoliki izgled, ali očito u tome ne uspeva, pa mnogi misle da čak i "ružno" stari i da se "unakazila" preteranim korekcijama, umesto da se prepusti prirodnom procesu.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Pojava dizajnerke koja ima 65 godina, svakako, nikog više ne ostavlja ravnodušnim, pa impozantne kreacije ove velike umetnice padaju u senku kada se ona pojavi. Većina se slaže da je prešla granicu dobrog ukusa, i da sada izgleda kao karikatura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.