Zavirite u LUKSUZNI stan Nadice Ademov - Novu godinu ispratila u zagljaju ĆERKICE: Rodila sam ŽIVOT...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 23:04

Zavirite u LUKSUZNI stan Nadice Ademov - Novu godinu ispratila u zagljaju ĆERKICE: "Rodila sam ŽIVOT..."

Nadica Ademov postala je majka, a sada se javno obratila pratiocima i nije krila koliko je sreće doživela u protekloj godini.

Mlada pevačica Nadica Ademov nedavno se ostvarila u ulozi majke.

Najnovijom objavom na Instagramu raznežila je sve svoje pratioce. Naime, Nadica je objavila praznične fotografije pored jelke, dok je u naručju držala svoju mezimicu.

Nadica se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i repakitulirala godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na izmaku, šta joj je donela.

Kako je napisala, ovo je bila njena najradosnija godina koju će pamtiti zauvek.

- Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini - započela je ona.

- Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare! - napisala je Nadica u objavi na Instagramu.

Takođe, svi su primetili njen luksuzni dom, koji je okićen sa stilom i ukusom, dok je pevačica pozirala pored raskošne jelke!

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.