Zavirite na venčanje Tamare Milutinović: Avion prilikom ceremonije na mladence ispustio pravu magiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 19:03

Zavirite na venčanje Tamare Milutinović: Avion prilikom ceremonije na mladence ispustio pravu magiju

Rekla je sudbonosno 'da'.

Tamara Milutinović se zavetovala na večnu ljubav svom vereniku Darku Jevtiću, s kojim očekuje i bebu, a kadrovi sa proslave su kao iz bajke.

Zvezda "Granda" je napravila svadbu u Novom Sadu, gde se održalo građansko venčanje, a intimnu ceremoniju su upriličili na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju u najužem krugu porodice i prijatelja, dok će veliko slavlje za brojne prijatelje i kolege uslediti posle porođaja, na proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili leto sledeće godine.

Tokom ceremonije, iznad mladenaca je proleto avion koji je na njih i zvanice ispustio ružičasti dim sa papirnim srcima.

Inače, Tamaru je Darko iznenadio spektakularnom veridbom u februaru, kada je od njega dobila i verenički prsten. Sve se dogodilo uoči njegovog rođendana, za koji je Tamara spremila specijalnu žurku svom dragom, a tada je i on odlučio da joj stavi prsten na ruku.

A post shared by 𝓣𝓪𝓶𝓪𝓻𝓪 𝓜𝓲𝓵𝓾𝓽𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@tamaramilutinovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.