Zavirite na 3. rođendan Cecinog unuka Željka Ražnatovića: Veličanstvenost događaja omeo ovaj događaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 22:07

Zavirite na 3. rođendan Cecinog unuka Željka Ražnatovića: Veličanstvenost događaja omeo ovaj događaj

Porodica je bila primorana da ne pravi pompu.

Željko Ražnatović, sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, pre tri dana je proslavio treći rođendan. Ovim povodom organizovano je slavlje u Titelu, za porodicu i prijatelje.

Osim što su na proslavi bili animatori obučeni kao likovi iz crtaća "Patrolne šape", u velikom dvorištu postavljen je dvorac na naduvavanje, a svima je pažnja bila i na slavljenikovoj torti.

Svetlana Ceca Ražnatović se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije odvajala od svog drugog unuka Krstana, koga je sve vreme držala u naručju, a u jednom trenutku je nasmejala sve svojom izjavom.

- Veljko, rođen si da imaš čopor dece - rekla je folk diva u jednom momentu svom sinu.

Zbog situacije u kojoj su se nedavno našli, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, ni Veljko ni ostali članovi njegove porodice nisu želeli da prave popmu od proslave, već da to urade intimno, samo za najbliže.

Sve što se dešavalo biće prikazano u "Ceca show", a kako se navodi, pevačica će otkriti i zašto je odustala od proslave jubilarnog 50. rođendana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.