Zašto se Dragan Jovanović povlači sa scene?

Izvor: Prva.rs, 05.Mar.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Dragan Jovanović povlači sa scene?

"Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu, julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine", rekao je za "Gloriju" jedan od naših omiljenih glumaca.
Gagi već nekoliko godina živi usamljenički. Najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << deo svog vremena provodi na selu, a u medijima se retko pojavljuje i ne čita aktuelne vesti. Povod 25. rođendana predstave "Čikaške perverzije" nedavno je dao intervju za dnevni list Danas u kom je objasnio šta ga je to oteralo iz Beograda i zašto je izgubio nadu u svoj rodni grad, piše noizz.rs.
"Ovde se nešto desilo odavno. Niko više ne vodi računa ni o kome. Svi misle samo na sebe i svi misle samo na interes. I Beograd je to postao – veliki interes, mesto gde treba da se prave novci, gde ljudi treba da stavljaju maske i glume građane Beograđane. Svi nešto glume", ispričao je bard glumišta koji je poznat po brojnim pozorišnim ulogama, ali i po rolama u filmovima i TV serijama kao što su "Zaboravljeni" , "Srećni ljudi", "Moj rođak sa sela", "Stižu dolari"...

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.