Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 17:02

Žarku Lauševiću DIJAGNOSTIKOVANA PODMUKLA BOLEST?! Ovo su detalji!

U bolnicu je peimljen na redovnu terapiju, navodi se.

Žarko Laušević (63) primljen u KBC "Bežanijska kosa". Vest je uznemirila javnost, a sada je otkriveno u kakvom je glumac stanju.

Kako "Republika" saznaje, Žarko je u bolnicu primljen radi redovne kontrole, a izvor im je otkrio da mu je tada navodno dijagnostikovan rak pluća.

- Žarko se pre nekoliko meseci javio na redovnu kontrolu kod doktora, kada su mu doktori, posle snimka pluća, dijagnostikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rak pluća. Sve se desilo pre nekoliko meseci, a porodica se i tada su se trudili da sve ostane van saznanja javnosti - govori dobro obavešten izvor za Republiku.

Kako prenose mediji, Žarko je u bolnicu primljen radi redovne kontrole, a njegovo stanje je stabilno.

-  Žarko Laušević je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen. On već neko vreme ima problem sa plućima, ali nije hitno primljen u bolnicu, već dolazi na redovne terapije - kaže izvor za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.