Žarko Laušević otvorio dušu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Laušević otvorio dušu

Jedan od najboljih glumaca bivše Jugoslavije Žarko Laušević mogao bi da postane bestseler pisac. Žarko Laušević, napisao je knjigu o svom životu, koja bi u našim knjižarama trebalo da se pojavi za mesec dana. Oni koji su imali mogućnost da je pročitaju kažu da je knjiga pravi bestseler.

Žarko je kako piše Kurir, radio na romanu dve godine. Radnja počinje tragične noći 31. jula 1993. u Podgorici, kad su on i njegov brat Branimir Laušević učestvovali u tuči, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koje je Žarko iz svog pištolja ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića i teško ranio Andriju Kažića.- Žarko je u knjizi, osim tragedije u Podgorici, opisao i zatvorske dane, vreme provedeno u Americi, ali kroz flešbekove osvrnuo se i na ostale detalje iz svog života - kaže sagovornik "Kurira" blizak glumcu.Da su saznanja našeg lista tačna, potvrdio nam je i Lauševićev agent Dalibor Dugandžija:- Tačno je da je Žarko napisao autobiografiju i trenutno tražimo izdavača - rekao je Dugandžija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.