Žarila je i palila devedesetih, a danas je PROFESORKA: Evo gde je danas i kako izgleda bivša pevačica grupe Mobi Dik

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:41

Žarila je i palila devedesetih, a danas je PROFESORKA: Evo gde je danas i kako izgleda bivša pevačica grupe "Mobi Dik"

U jeku svoje popularnosti se povukla sa javne scene.

Pevačicu Aleksandru Perović publika je zavolela kada je postala članica grupe "Mobi Dik". Ona je devedesetih nasledila Anu Stanić, a neki njeni hitovi su i danas slušani.

Ona je nakon nekog vremena napustila grupu i započela samostalnu karijeru, međutim u jeku slave je odlučila da svoj život promeni iz korena.

Na iznenađenje mnogih nekadašnja pevačica danas radi kao profesorka i predaje menadžment >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sportu na jednom privatnom fakultetu. Godine 2013. sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, kome je potpuno posvećena.

Pre izvesnog vremena ona je otkrila da, iako bi snimila neku novu pesmu, ne želi da se vrati na estradu, budući da joj medijska pažnja više ne prija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.