Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaratile Dušica i Anabela: Evo kakvu poruku je pevačica, zbog Lune, poslala voditeljki

Dušica Jakovljević i Anabela Atijas prekinule su komunikaciju zbog Lune Đogani, barem za sada! Naime, sve je počelo onda kada su zadrugari imali priliku da gledaju novinske članke. Dušica je tada Luni postavila pitanje o njenom boravku na Zlatiboru i naslovu koji je izašao u novinama: “Droga, seks i poznati fudbaleri”. Luna je to negodovala The post Zaratile Dušica i Anabela: Evo kakvu poruku je pevačica, zbog Lune, poslala voditeljki appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

STRAŠAN SKANDAL! KLETVE I UVREDE! Anabela NAPALA Dušicu zbog Lune!

Izvor: Svet, 13.Mar.2018

U probleme Anabele Atijas koje ima zbog ljubavne veze njene ćerke Lune Đogani i oženjenog Slobe Radanovića sada se uplela i voditeljka emisije “Pitanja gledalaca”, Dušica Jakovljević koja je dobila poruke pretećeg sadržaja od pevačice.. Sve je počelo onda kada su zadrugari imali priliku...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.