Zaradila 590 HILJADA EVRA i to ne od koncerata: Aleksandra Prijović zgrće OGROMNU LOVU na ovaj način

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 09:41

Zaradila 590 HILJADA EVRA i to ne od koncerata: Aleksandra Prijović zgrće OGROMNU LOVU na ovaj način

Ovo je najuspešnija godina u njenoj karijeri.
Aleksandra Prijović je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. Ona je tokom turneje "Od istoka do zapada" napunila svaku arenu u kojoj je pevala i to po više puta. Međutim, osim od koncerata, Aleksandra je zaradila i ogroman novac od muzičkih platformi.
Aleksandra je za devet meseci zaradila čak 590.000 evra od albuma "Devet života". Ona je u junu prošle godine objavila devet novih pesama koje su oborile sve rekorde slušanosti na Jutjubu i Spotifaju. Njeni najveći hitovi "Dam dam dam", "Placebo", "Psiho"... na Jutjubu imaju čak 252.078.683 pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane 31.190.000 puta.
- Prija toliko zarađuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.