Zapečatila im je sudbinu: Maja obavila sa Đedovićem TAJNI RAZGOVOR, Mioni neće biti dobro kad sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 04:07

Zapečatila im je sudbinu: Maja obavila sa Đedovićem TAJNI RAZGOVOR, Mioni neće biti dobro kad sazna

Situacija dolazi do usijanja, a Maja ima pakleni plan!

U toku je žurka na velelepnom imanju u Šimanovcima, a Maja Marinković zauzela je svoje dobro poznato mesto, ispred ogledala, gde je đuskala od samog početka.

Stanislav Krofak seo je u ćošak kod Lepog Miće, ali se posle nekoliko trenutaka primakao Maji, tj. došao je do rulet stola kako bi joj bio bliži.

Maja je nakon što je prmetila Krofakovu pažnju pozvala i Marka Đedović i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim povela razgovor u dvorištu o Stanislavu Krofaku. Ona mu prošaputala da je šokirana ponašanjem bivše drugarice Slađe,  pa spomenula Jovanovićevu.

- Ma on je šokiran njenim ponašanjem, vidiš kako se ponaša ona, rekao je spasite me od nje - rekao je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.