Žao mi je kako se Matora iskidala Oglasio se Anitin BIVŠI, evo šta je imao da kaže o nekadašnjoj IZABRANICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 22:34

"Žao mi je kako se Matora iskidala" Oglasio se Anitin BIVŠI, evo šta je imao da kaže o nekadašnjoj IZABRANICI

Bivša ljubav Anite Stanojlović, Marko Marković, progovorio je za domaći medij o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Marko Marković, bivši učesnike "Zadruge 6", oglasio se kako bi dao svoj sud o svim gorućim temama koje trenutno pratimu u najgledanijem rijaliti programu "Elita".

On se prvo osvrnuo na Žanino učešće, zatim je otkrio kako gleda na trenutnu situaciju Matore Anite, koja je u njega bila ludo zaljubljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle sezone, a onda i na odnos Janjuša, Aneli i Maje Marinković.

- Što se tiče Žaninog učesca, Žana je zrela osoba svesna gde se nalazi. Iskreno nemam ni jednu zamerku na njeno dosadašnje učesce. Kao i uvek, profesionalac je u tome - rekao je Marko, pa nastavio:

- Šo se tiče dešavanja izmedju Matore i Anite, već sam govorio. Napravilo se od toga kao da je Matora Sultan od Bruneja. Opet kažem, ne opravdavam to što je Anita uradila, ali stvarno ne razumem šta je očekivala Matora, da je našla ljubav svog života? Pa meni je to smešna priča iskreno, sama je videla Anitino bitisanje prošle godine u Zadruzi 6 i ti sad kao veruješ toj osobi, pravi se svadba, to mi je presmešno iskreno. Ali opet mi je žao kako se Matora iskidala oko toga svega - rekao je on.

- Ne može treća osoba da se umeša ni u jedan odnos, osim ako neko od te dve osobe ne umeša tu treću osobu. Niti da pokvari niko treći odnos medju dvoje ljudi. Postoji emocija između Jasnjuša i Aneli to je evidentno, veća je emocije sa Aneline strane. Ali i to je pitanje ko će da napravi prvi korak, pa da opet budu u skladu. Ali da imaju perspektive... nemaju apsolutno nikakve - rekao je Marko za odnos Aneli, Janjuša i Maje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.