Žao mi je Miljane ZOLA iskreno komentarisao odnos sa Kulićevom, a za Teodoru Delić rekao:Najprivlačnija mi je

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 09:38

"Žao mi je Miljane" ZOLA iskreno komentarisao odnos sa Kulićevom, a za Teodoru Delić rekao:"Najprivlačnija mi je"

Iskren, kao i uvek.

Lazar Čolić iskreno komentarisao odnos sa Kulićevom, rekavši da je žali, a za Teodoru Delić rekao:"Najprivlačnija mi je!".

Zola je uneo pometnju otkad je ušao. Život njegove bivše Miljane Kulić, kao i veza Bebice i Teodore Delić na klimavim je nogama od njegovog ulaska. Voditelj je u Šiša baru pokušao da se osvrne na sve što publiku interesuje.

- Šta se dešava sa Miljanom? - upitao je Darko.

- Ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se više ne dešava, danas je ceo dan trajala svađa. Ja sam sa kumom pričao do 11 jutros o životnim temama, osetim da mi je neko na glavi i vidim da je Miljana - rekao je Zola.

- Da li možeš da joj pomogneš? - upitao je voditelj.

- Darko, sve mogu sa njom sem da imam intimne odnose - rekao je Zola.

- Da li si ti nekim gestovima dao lažnu nadu? - upitao je Darko.

- Nisam Darko, rekao sam joj da se ništa neće desiti, da bi ona meni na kraju radila neke stvari sa njim terala inat. Darko, ja ne verujem njoj da ona plače zbog mene, jer ona pogleda u njega i opet krene da plač - rekao je Zola.

- Ona nije toliko emotivna bila i plakala dok ti nisi ušao u kuću - rekao je Darko.

- Gledao sam je par puta krišom, gleda u njega i plače. Meni je žao kad je vidim u onakvom stanju, odbio sam je da ne bi joj dao neku lažnu nadu. Nisam ja dužan, ali znaš kako je ona kad s njom popiješ kafu - rekao je Zola.

- Darko nikada se nisam lepše osećao u rijalitiju, ima zanimljviih devojaka, ima pozitvinih ljudi. Da nema ovih stvari mnogo bi mi lakše bilo - rekao je Zola.

- A sa Teodorom Delić kakva je situacija? - upitao je Darko.

- Darko imaju ljudi pravo da pomisle da ona gleda u mene, ali nije tako. Mnogo mi jebo*ovna, ja sam nju odmah krenuo da gledam tim očima zbog Bebice. Darko ja stvarno želim da se povučem, ja se nisam zaljubio. Verovatno bi ona meni postala u narednom periodu nešto - rekao je Zola.

O čemu je Zola još diskutovao sa voditeljem, ispratite na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.