Žao mi je Matore, Anitu bih PRECRTAO Stefan Karić OSUDIO Stanojlovićevu, a OVO nikada ne bi mogao da oprosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 03:48

"Žao mi je Matore, Anitu bih PRECRTAO" Stefan Karić OSUDIO Stanojlovićevu, a OVO nikada ne bi mogao da oprosti

Stefan Karić dao je svoj sud kada je reč o Jovani Tomić Matori i njenom braku sa Anitom Stanojlović. S obzirom na to da joj je prijatelj, on je podržao razvod i otkrio preko čega ni on sam ne bi mogao nikada da pređe.

Bivši zadrugar Stefan Karić gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji prokomentarisao je odnos Anđela Rankovića Anite Stanojlović. 

On je istakao da sumnja u to da se Aniti sviđa Anđelo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već da sve to radi u inat Jovani Tomić Matoroj.

- Iskreno, žao mi je Matore, nema sreće u ljubavi, pogotovo kada dođe Anđelo. Ispalo je da se družila s njim samo da on ne napravi glupost sa nekim njenim devojkama, ali vidiš da on nema emocije prema Matoroj, nema empatije...Voli on da igra rijaliti, prija mu da bude u centru pažnje, on je ovoj maloj dao povod. Opet znamo da je Anita znala celu priču oko Anđela i Sanje, možemo da pomislimo da ovo radi namerno Matoroj. Ja ne bih mogao to, ja bih je porecrtao i ne bih je komentarisao, mislim da Matora samo sebi otežava. Ja joj želim svu snagu samo da izdrži, jer i ona puca koliko vidim - rekao je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.