Zanemećete kada vidite šta je Matora poklonila Sanji za 11 meseci ljubavi

Izvor: Svet, 29.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanemećete kada vidite šta je Matora poklonila Sanji za 11 meseci ljubavi

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković danas slave 11 meseci veze, a Matora je imala posebno iznenađenje za atraktivnu plavušu.
Ljubav ove dve devojke započela je u Zadruzi a nastavljena je i nakon rijalitija. Njihova veza iznenadila je sve, opstala je i pored brojnih predrasuda. Sanja je danas od Matore dobila skupoceni crvenu automobil Kabriolet, napunjen balonima i sa velikom plišanom igračkom.
Jovana objavila fotografiju iznenađenja koje je pripremila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za Sanju i to uz kratku poruku.


11…❤ Surprise for my LOVE!
A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on Aug 28, 2018 at 7:24am PDT


“11… Iznenađenje za moju ljubav”, napisala je.
Sanja je prokomentarisala ovu objavu, i time dokazala da je oduševljena onim što joj je partnerka priredila.
“Bubica moja… kako zna kako da me iznenadi. Hvala devojke, divne ste”, napisala je Sanja.
SvetSvet
The post Zanemećete kada vidite šta je Matora poklonila Sanji za 11 meseci ljubavi appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DANAS SLAVE 11 MESECI VEZE: Matora kupila Sanji toliko SKUPOCEN POKLON, da možemo samo da zamislimo šta će dobiti za godišnjicu! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković danas slave 11 meseci veze, a Matora je imala posebno iznenađenje za atraktivnu plavušu. Ljubav ove dve devojke započela je u Zadruzi a nastavljena je i nakon rijalitija. Njihova veza iznenadila je sve, opstala je i pored brojnih predrasuda....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.