Izvor: Svet, 20.Feb.2011, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zana" radi na albumu francuske pevačice Ane

Muzički dvojac Jelena i Zoran-Žika Živanović iz "Zane" priprema pesme za tenora Gorana Dimeta u klasik-pop fazonu, a radi i na albumu za francusku pevačicu Anu, inače našeg porekla. "Zadovoljni smo saradnjom sa Anom koja je već izdavala albume i poznata je u Francuskoj, ali sada želi da se okuša u pop-rok fazonu, sličnom onom kojim se 'Zana' predstavila na početku karijere. Nije isključeno da te pesme ja otpevam na srpskom, pošto Ani nije interesantno naše tržište.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Zana” radi za Francuze

Izvor: CrveniTepih.com, 20.Feb.2011

Otkako su se prošlog leta na „Sunčanim skalama“ predstavili publici novom pesmom „Hajde, majstore“, estradno-bračni par Jelena i Zoran-Žika Živanović iz „Zane“ povukli su se u studio, gde rade isključivo za svoje kolege. Muzički dvojac priprema pesme za tenora Gorana Dimeta u klasik-pop...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.