Žana Omnia kopala drugom jamu, pa sama u nju upala - mnogi smatraju da je sada dotakla dno dna: Težak užas

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:51

Žana Omnia kopala drugom jamu, pa sama u nju upala - mnogi smatraju da je sada dotakla dno dna: Težak užas

Mnogi su zgroženi šta su sada čuli.
Žana Đorđević, poznata kao Žana Omnia, poznata je po svom vrlo oštrom jeziku. Iako sama ne učestvuje u nijednoj bitnoj priči ove sezone, ona je stekla ugled među gledaocima kao vrlo strog komentator i da svoj jezik koristi umesto mača da uništi pojedine ruijaliti učesnike i da ih duboko povred. Ovaj metod nije naišao na odobravanje kod jednog dela auditorijuma, dok su drugi oduševljeni verbalnim umećima Omnie.
Na jednoj stranici na internetu, gde se kače najzanimljiviji trenuci Pinkovog rijalitija, okačena je jedna scena sa Žanom koja je izazvala veliki bes kod fanova Jelene i Ivana Marinkovića.
Žana je naime ustala i brutalnim rečima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.