Zamerio mu se: Boki 13 pozvao Ivana Ivanovića da se “premere”!

Izvor: Poznati.info, 10.Sep.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamerio mu se: Boki 13 pozvao Ivana Ivanovića da se “premere”!

Boki 13 i Ivan Ivanović nikada se nisu “mirisali”, a sada je Boki ponovo isprozivao voditelja

- “Mali monstrum zvani Ivan SERONJA Ivanović je prijavio moj Tviter nalog i zbog toga je moj nalog bio blokiran!”,- početak je poruke Bojana Jovanovskog koju je uputio Ivanoviću, a sve zbog toga što sumnja da je voditelj Prve televizije odgovoran za gašenje njegovog novootvorenog naloga na popularnoj društvenoj mreži.

Boki je u nastavku poruke žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izvređao Ivana.

Boki 13 | Foto: Petar Marković

-“Pa eee ovako mudonjo, imam samo jedan zahtev, ajmo da se igramo MUŠKI, nemoj kao mala zdepasta pi*kica da se služiš sa kur*inskim potezima, ajmo da izmerimo čija su m*da veća! Koliko god želiš da budes šmeker, ti se*onjo nikada ne možeš to biti, kao šmeker se rađaš, a ti si samo jedan bivši taksista sa manijakalnim afinitetima. Ovo ti je prava lekcija”,- poručio je Boki 13 Ivanu Ivanoviću.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.