Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo tuča: Lepi Mića ispolivao Jelenu, a onda se sukobio sa Kevom (video)

Sastanak na kom su farmeri pričali o tome ko najviše glumi žrtvu završio se okršajem.

Lepi Mića se iznervirao kada ga je Jelena Golubović nazvala osobom koja glumi žrtvu i dodala da je bio u senci Kristijana Golubovića, zbog čega ju je ispolivao, a tom prilikom je zakačio i Zoricu Marković. Keva je tada krenula ka Mići kog je pljunula u lice više puta.

“Šta me polivaš?! Pacove mrtvi, raspali, j**aću ti sve po spisku! Zapamtićeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << me! Je l’ ti jasno?! U usta te m*tva je*em!”, vikala je Keva dok je jurila Miću.

“Krmačo, j**em li ti majku u usta onu seljačku, krme debelo! J**em ti raspalu majku u usta, p**ka ti materina!”, bio je nezaustavljiv Mića, koji je ispljuvao Kevu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.