Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo da ih zadrže u bolnici zbog žutice: Ilda i beba ipak stižu kući danas

Danas mama i beba izlaze iz porodilišta, a u Višegradsku su došle Gordana i Sanela, koje su kratko rekle da su presrećne, pre nego što su ušle kako bi pomogle Ildi pre polaska kući.

Ilda Šaulić donela je na svet ćerku 21. septembra, a u dogovoru sa suprugom Bojanom Vučkovićem, dali su joj ime Ema.

Ildu i bebu prvi je posetio upravo Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić.

Iste večeri upriličena je proslava u jednom restoranu, na kojoj su gosti bili i Snežana Đurišić, Aca Lukas i Sonja Vuksanović, kao i Saša Matić sa suprugom.

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a mikrofona se latio i Šaban Šaulić, koji nije mogao da sakrije sreću zbog prinove.

Danas mama i beba izlaze iz porodilišta, a u Višegradsku su došle Gordana i Sanela, koje su kratko rekle da su presrećne, pre nego što su ušle kako bi pomogle Ildi pre polaska kući.

Ubrzo za Ildinom mamom i sestrom, stigao je i Bojan sa cvećem za suprugu.

U jednom trenutku, Bojan je vidno zabrinut izašao i rekao kako se ne zna da li će Ilda i Ema biti puštene danas, jer lekari sumnjaju da ima žuticu.

Međutim, posle nekoliko minuta, Ildin suprug rekao je kako je sve u redu i da će pevačica danas sa ćerkom krenuti kući.

Ilda je u pratnji mame Goce, sestre Sanele i supruga Bojana napustila prodilište sa ćerkom Emom, a porodica se verovatno uputila u novi dom na Bežanijskoj kosi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.