Zaljubljeni do ušiju: Miki i Anđela objasnili kad će svadba!

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljeni do ušiju: Miki i Anđela objasnili kad će svadba!

Bivši učesnici “Parova” Anđela Lakićević i Miki Đuričić gostovali su u emisiji “Upoznajte Parove”, a sudeći prema njihovim osmesima, oni itekako uživaju u ljubavi.
Zaljubljeni par pričao je o svom životu nakon rijalitija, a tom prilikom prokomentarisali Anđelin boravak u Kupinovu.
Posetila sam Kupinovo, ali Miki i ja ne živimo zajedno. Ja živim u svom stanu u Beogradu, on u svom, viđamo se kad god imamo slobodnog vremena i to je to”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je šarmantna glumica.
Miki je istakao i kakvi su im planovi.
Nameravamo da otvorimo restoran o kom smo pričali, ali i da krunišemo našu vezu brakom. Tako da, planiramo svadbu sledeće godine, ova je ipak prestupna“, rekao je kroz šalu Miki.
Da li će zaista biti svadbe, ne znamo, ali svakako im želimo sve najbolje i da uživaju u ljubavi!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaljubljeni do ušiju: Miki i Anđela objasnili kad će svadba!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Bivši učesnici “Parova” Anđela Lakićević i Miki Đuričić gostovali su u emisiji “Upoznajte Parove”, a sudeći prema njihovim osmesima, oni itekako uživaju u ljubavi...Zaljubljeni par pričao je o svom životu nakon rijalitija, a tom prilikom prokomentarisali Anđelin boravak u Kupinovu...“Posetila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.