Zaljubljena sam i uzvraćeno mi je Zorica Marković otkrila da li će se udati za dvadeset godina mlađeg dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 10:15

"Zaljubljena sam i uzvraćeno mi je" Zorica Marković otkrila da li će se udati za dvadeset godina mlađeg dečka

Zorica Marković rado je viđen učesnik u rijalitiju, a njen emotivni život bio je česta tema u medijima. Pevačica je sada podelila lepe vesti i otkrila da uživa u ljubavi.

Pevačica Zorica Marković u rijalitiju "Zadruga" pričala je o vezi sa izvesnim moćnikom kog je nazivala - Džukela, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da se udaje za 20 godina mlađeg.

Zorica je sada, ponovo, pričala o privatnom životu i emotivnom statusu i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakla da nema nameru da staje na ludi kamen.

- Ja se ponašam tako kako me energija nosi, a hvala Bogu imam je kao da imam nekih tridesetak godina. Vozim svoju priču i normalno da mi emocije sve ovo daju, trenutno sam zaljubljena i uzvraćeno mi je – rekla je ona u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Kada je reč o udaji, kaže da za taj korak ima podršku od sinova Ilije i Dejana, ali je ipak odučila da se više zvanično neće udavati.

- Pisali su da ću se udati za dečka koji je dvadeset godina mlađi od mene, naravno da se neću udavati. U mojoj kući postoje samo dva muškarca, to su moji sinovi Ilija i Dejan, mada mi oni kažu da se udam. Mi imamo drugarski odnos i kod nas nema tajni, sve karte na sto i u životu igramo otvorenih karata – zaključila je Zorica.

Podsetimo, Zorica je nedavno pričala o muškarcu koji je ludo zaljubljen u nju.

- I sada hoće jedan da me ženi. On je 20 godina mlađi, samo čekam prsten. Mladoženja je malo viši od mene i mislim da ću morati štikle da nosim i verovatno belo odelo, ali razmisliću do maja sledeće godine. Tada ćemo organizovati svadbu - rekla je Zorica za "Informer".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.