Zahvaljujući njemu Edita je postala poznata! (foto)

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvaljujući njemu Edita je postala poznata! (foto)

Edita Aradinović već tri pune godine žari i pali kako Srbijom tako i Evropom, a iako je često u javnosti pevačica nikada nije govorila o tome ko ju je pronašao i ubacio u estradne vode.
Novinari su sa njom porazgovarali na jednom snimanju, gde se zatekao i pevač koji je Editu preporučio momcima koji su formirali grupu “Ministarke“.
Reč je o Nemanji Stevanoviću, koji se zacrveneo kada je Edita za javnost priznala da njemu duguje to što je danas tu gde jeste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
“Ovo prvi put kažem, Nemanja je taj koji me je pozvao i rekao “Ej, Aspirinci traže mladu i neafirmisanu pevačicu“. Tako je krenulo. Nikada mu to neću zaboraviti”, rekla je Edita, dok je Nemanju bilo sramota.

“Ja nikada nisam želeo da pričam o tome”, iskreno, skromno i sa osmehom rekao je za telegraf.rs Stevanović koji je naglasio da je presrećan zbog Editinog uspeha.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahvaljujući njemu Edita je postala poznata! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2016

Edita Aradinović već tri pune godine žari i pali kako Srbijom tako i Evropom, a iako je često u javnosti pevačica nikada nije govorila o tome ko ju je pronašao i ubacio u estradne vode...Novinari su sa njom porazgovarali na jednom snimanju, gde se zatekao i pevač koji je Editu preporučio momcima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.