Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugarke su bile u katastrofalnim odnosima, a sada se desilo nešto što niko nije očekivao?!

Tokom trajanja rijaliti programa “Zadruga 1”, učesnice i pevačice Sara Reljić i Teodora Džehverović imale su nekoliko žestokih okršaja i svađa, pa je javnost stekla utisak da se ne podnose i imaju loše mišljenje jedna o drugoj. Međutim, nakon završetka prve sezone pomenutog rijalitija njih dve uspele su da izglade odnose, o čemu svedoče i The post Zadrugarke su bile u katastrofalnim odnosima, a sada se desilo nešto što niko nije očekivao?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO SE DOSAD JOŠ UVEK NIJE DESILO: VODITELJ DNEVNIKA KOJI BI DA VODI RIJALITI!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2019

Predrag Petrović odnedavno vodi Nacionalni dnevnik na Pinku, ali, kako sam ističe, to ne isključuje mogućnost da ga gledamo i kao voditelja rijaliti programa. – Vodio bih i takve emisije, zašto da ne? Danas nije bitno kakva je emisija žanrovski, već kakva je priprema. Ja znam koliko se moje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.