Zadrugarka TRUDNA - voditeljka potvrdila da je ona u drugom stanju: Presrećna jer uskoro postaje mama

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 20:46

Zadrugarka TRUDNA - voditeljka potvrdila da je ona u drugom stanju: Presrećna jer uskoro postaje mama

Ostvario joj se veliki san.

Katarina Keti Ristić, poznata novinarka i voditeljka i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", objavila je radosne vesti na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Katarina je u devetom mesecu trudnoće, što je do sad krila. Ona je objavila niz fotografija i pokazala svoj trudnički stomak.

- Novo poglavlje se učitava - napisala je Katarina i dodala da je u devetom mesecu trudnoće.

Ona je pre četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana pokazala svog izabranika i verenički prsten, te tako svojim pratiocima saopštila i da se verila.

A post shared by 🕊 (@katarinnaristic)

Podsetimo, Katarina je učestvovala u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", a mnogi pamte njene sukobe sa poznatim pevačicama koje su tada učestvovale, između ostalog i one sa Oljom Bajrami.

- Olja Bajrami. Ona bi trebalo da kaže zbog čega je ljubavnica. Ona ovde samo može da bude to, jer se tako predstavalja, skače sa cveta na cvet. Priča o mojoj protezi pošto nema šta da kaže o meni. Rekla je direktor, zato što sam ja rekla da je sekretarica. Poigrava se sa većinom, glumi moral, ja to najbolje znam, ali čekam da vidim dokle će se tako ponašati... Ja čekam objašnjenje.... Ona se meni ne obraća. Ona ide po kući, razgovara sa svima. Ja kada bih imala da pričam šta sa njom, ja bih joj prišla. Ja sam njoj pokazala da ja njoj nisam nikakva opasnost. Ja samo iznosim mišljenje i to ne može niko da mi zabrani - rekla je Katarina Olji tokom jednog sukoba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.