Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari napali Pavla, on pobesneo i izneo nove detalje iz veze sa Draganom!

Dragana i Pavle su  bili glavna tema za stolom, a raspravljalo se o tome ko laže – da li ona ili on. Na samom početku emisije u kojoj gledaoci postavljaju pitanja, došlo je do rasprave između učesnika Zadruge i Pavla Jovanovića, a potom između Dragane i Pavla, njenog bivšeg ljubavnika. Prvo se potegla tema o The post Zadrugari napali Pavla, on pobesneo i izneo nove detalje iz veze sa Draganom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NAJGORE PONIŽENJE U ISTORIJI ZADRUGE! Dragana pred svima PLJUNULA PAVLA, užasno je pogledati snimak! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2019

Nekada su bili ljubavnici, a sada ne biraju reči kojima će vređati jedno drugo. Sinoć tokom pitanja gledalaca, došlo je do žestoke svađe između Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Ona je njega prozvala da je lažovčina, da želi da se predstavi da ima puno para, a da nije tako zaista i da nema...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.