Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari na ivici žestokog okršaja zbog ovonedeljnog zadatka! (VIDEO)

Ove nedelje u “Zadruzi” je na snazi zadatak “Neočekivane pojave”. Učesnici moraju da ostanu imuni na sve što se dešava oko njih. Belom kućom su prošetali mnogi ljudi, a zadrugari su morali da potpuno ignorišu njihovo prisustvo. Ovaj zadatak im je pao mnogo teže nego što su očekivali. Oni su napravili već dve greške, jer The post Zadrugari na ivici žestokog okršaja zbog ovonedeljnog zadatka! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zbog poklona za Saru, Vojke mora da ispuni ovaj tajni zadatak! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima i važe za jedan od najstabilnijih ljubavnih parova u “Zadruzi”. S obzirom na to da im se približava još jedna mesečnica, Vojke je imao jednu molbu za Velikog šefa, pa je zbog toga prethodne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.