Zabranjeni “anđeo”

Izvor: Poznati.info, 14.Nov.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeni “anđeo”

Ovu manekenku nećete gledati u reklamnim kampanjama “Viktorijas sikret”.

Fotke američke manekenke Karli Klos (20) nećemo videti u promotivnom materijalu sa godišnje revije “Viktorijas sikret“.

Nakon što je Karli prošetala pistom u jednoj od seksi kreacija sa indijanskom perjanicom na glavi, udruženja američkih starosedelaca su se oglasila i osudila takvu upotrebu dela njihove tradicionalne nošnje.

Kompanija “Viktorijas sikret” saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je da “stajling” sa perjanicom neće biti prikazan u televizijskim emitovanjima revije, i da će slike biti uklonjene iz reklamnih kampanja.

Iako, naravno, nije sama birala šta će nositi, Karli se na Twitteru izvinila svima koje je njena perjanica uvredila.

Kompanija “Viktorijas sikret” nedavno je bila na meti kritike zbog kolekcije “Mala seksi gejša“, a bend No Doubt morao je da povuče novi spot zbog korišćenja perjanice.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.